Friday, 10 February 2017

Filled Under:

TOLONG VIRALKAN :Duit RM2 Lama Kini Boleh Mencecah RM5,555 Sekeping. Sekiranya Anda Berminat Menjual Kepada Pembeli, Sila Klik Pada Gambar Dibawah DAHULU. Jangan Lupa Share Kawan , Keluarga Anda Jika Mereka Berminat Jual. Hanya 50 Keping Sahaja Diperlukan Lagi.



Duit RM2 Lama Kini Boleh Mencecah RM5,555 Sekeping. Sekiranya Anda Berminat Menjual Kepada Pembeli yang berminat, Sila Klik Pada Gambar Dibawah. Jangan Lupa Share Dan Tagged Kawan Anda Atau Keluarga Anda Jika Mereka Berminat Jual. Hanya 50 Keping Sahaja Diperlukan lagi.

Ciri-Ciri Adalah Duit Yang Tiada Tanda Tangan. Jika Berminat Ingin Menjual Sila SHARE dan KOMEN. Sebarkan Kepada Rakan Atau Keluarga Anda Jika Mereka Ada duit lama untuk dijual atau sedang mencari.




316 comments:

  1. Saya pun ada... kluangman_jr@yahoo.com untuk detail

    ReplyDelete
  2. Saya pun ada... kluangman_jr@yahoo.com untuk detail

    ReplyDelete
  3. Sy ada 14 keping wang rm2@3 signature gabenor...bole pm sy personally 0164444179@adha...make sure amoun rm 5,555 sekeping...i just accept penjualan secara bersemuka

    ReplyDelete
  4. Rabbaniero@gmail.Com email saya, saya pun ada 1 ja

    ReplyDelete
  5. Rabbaniero@gmail.Com email saya, saya pun ada 1 ja

    ReplyDelete
  6. sye ade stu duit rm2 1 keping nie nom wsap sye 0135270375

    ReplyDelete
  7. Saya pun ad duit rm2 nie ngn rm1 lama, berminat bole pm saya

    ReplyDelete
  8. saya ada duit rm2 yg d maksudkan...kalau nak whatsaap ke0135577090

    ReplyDelete
  9. Kalau rm 1 lama nak tak?? Tandatgn Aishah.. Blh wsap sy kt no 0168596997 @ email sy kt norfazlina5774@gmail.com..

    ReplyDelete
  10. Saya ada. Berminat nk jual. Boleh pm 012 7700442.

    ReplyDelete
  11. Saya ada 1.. kalau berminat ws saya 01114488024

    ReplyDelete
  12. Saya ada juga.....for detail pm saya 0177356207

    ReplyDelete
  13. Enter your comment...saya ade duit kertas 1ringt lame ade 3 lai..pm kalau berminat 017607934o

    ReplyDelete
  14. Pm klau berminat 0179185353.. duit nmpk mcm bru

    ReplyDelete
  15. Sy ada rm2 n rm1 lama...wassap sy 0126944475

    ReplyDelete
  16. Saya ada rm2 sain gabenor untuk detail wassap saya 0179748795...

    ReplyDelete
  17. Saya ada duit rm2 lma wassap sya01121373067

    ReplyDelete
  18. Saya ada sekeping duit yg dimaksudkan itu, pm sya 0192461910

    ReplyDelete
  19. salamualaikum encik, saya masih menyimpan duit lama bernilai 2 ringgit ni . saya mempunyai 3 keping noted 2 ringgit .jika encik berminat , encik boleh hubungi saya di nombor 0173935660 , saya sertakan sekali alamat email saya iaitu ierarakambri@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Nak jual dekat mana ni?? Saya ada 2 keping.. sila pm saya 0175584837

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Saya ada 2 keping. Nak whatsapp 018-320 8729 zuhairi

    ReplyDelete
  23. I pn ada... Vimalakeahu@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Saya pn ada tapi 1 jk la...pm me 0143086225

    ReplyDelete
  25. Saya ada dua keping satu lama sikit satu baru pm 0126176682

    ReplyDelete
  26. i also have 1 pieces rm2. pm 01137166073

    ReplyDelete
  27. Sy ade 1 keping RM2... 0169883005

    ReplyDelete
  28. Hahaaa ciri-ciri dah cakap yg TIADA TANDATANGAN! ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ..mna ada duit tak ada signature...lol

      Delete
    2. Ya ..mna ada duit tak ada signature...lol

      Delete
    3. Mne ade duit yg xde signature... tipu je

      Delete
  29. assalamualaikum cik saya ada rm2 ciri ciri yang cik nak
    boleh contact saya 0126546840

    ReplyDelete
  30. Assalammualaikum
    Saya ada 2 keping Rm2 &Rm1 duit lama. Blh hubungi saya 0128637193 mariani

    ReplyDelete
  31. saya ada rm2 3 keping.
    boleh hubungi saya 012-7696909 atau email fadztrad@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Salam .sy Ade sekepeng rm2 lame Dan 3 kepeng rm1 lame . berminat WS sy . 0162868890

    ReplyDelete
  33. saya ada..email : sairisaman78@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Sya ada 2 keping..sekiranya serius email sya hasriyantitahir@gmail.com

    ReplyDelete
  35. saya ada sekeping...
    mahadhirpersie20@gmail.com
    0145548154

    ReplyDelete
  36. Sy ada rm1..boleh wasup sy utk rm2-nilai rm5555..0109106021

    ReplyDelete
  37. Sy ad..berminat pm 0 145224095

    ReplyDelete
  38. Sila whatsapp ke 0168807007. Ada sekeping je..

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. Saya ada sekeping sign aisyah. Wsapp 0198372142

    ReplyDelete
  41. Sy pun ade kalau betul la kan.0196736817..tp gabenor lain

    ReplyDelete
  42. Saya ada sign aisyah kalau nak whatsapp

    ReplyDelete
  43. I have 2 pcs . If its really worth rm5,555 . It really gonna help me to continue with my studing. Face-to-face buyers only . Whatapps me 01125387415

    ReplyDelete
  44. I have 2 pcs . If its really worth rm5,555 . It really gonna help me to continue with my studing. Face-to-face buyers only . Whatapps me 01125387415

    ReplyDelete
  45. I have 2 pcs . If its really worth rm5,555 . It really gonna help me to continue with my studing. Face-to-face buyers only . Whatapps me 01125387415

    ReplyDelete
  46. assalamualaikum,saya ada 16 keping.Untuk apa2 maklumat boleh pm saya. 0187605888

    ReplyDelete
  47. Saya ada 2 keping RM 2...kalau nak boleh PM saya 0102628466

    ReplyDelete
  48. Saya ade...
    Blh pm saya...
    0176514833...

    ReplyDelete
  49. Saya ada duit keping macam tu
    Whatsapp number +601127725981

    ReplyDelete
  50. Saya ada... WhatsApp saya untuk more detail..!!
    Nama: Kesavan
    No: 0125865487

    ReplyDelete
  51. Saya pun ada , RM 1 lama pun ada . Pm please 0149301306

    ReplyDelete
  52. Masaalahnya dengan siapa nak buat transaksi, ada sesiapa yang boleh tunjukan.

    ReplyDelete
  53. Saya ada 1 keping.
    Email saya : fareez257@gmail.com

    ReplyDelete
  54. kalau betul nk beli dengan harga tu sy nk jual 0177955395

    ReplyDelete
  55. Saya ada rm2 lama. Pm saya 0177187934

    ReplyDelete
  56. Saya ada ciri2 yg cik nak,x ada tanda tangan.kalau nak whatapps saya 0175065208

    ReplyDelete
  57. Saya ada ciri2 yg cik nak,x ada tanda tangan.kalau nak whatapps saya 0175065208

    ReplyDelete
  58. Diorg kencing kita... Utk letak kt mna sekeping rm2 yg nilai nya rm5,555...???motif? Ak pn ada 4 keping.. Sunguh2 nk bg cod ak turun... One by one. Klu gentle...

    ReplyDelete
  59. Diorg kencing kita... Utk letak kt mna sekeping rm2 yg nilai nya rm5,555...???motif? Ak pn ada 4 keping.. Sunguh2 nk bg cod ak turun... One by one. Klu gentle...

    ReplyDelete
  60. Saya ada 3keping duit kertas 2ribggit yang tandatangan yang berlainan berminat boleh whatsapp pada number+60135827990

    ReplyDelete
  61. Sy pun ada rm2. Dan sy hnya berurusan dgn bsemuka shja. Boleh emel karista3337@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Blh pm whatsapp 0109617710 saya

    ReplyDelete
  63. Saya ade kalau nak email i puspa2618@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. Sya ada sekeping...emel kat ronoeraahong@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Sya ada sekeping...emel kat ronoeraahong@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Saya ada . Boleh msj ke nombor 0198956432

    ReplyDelete
  67. Saya ad sekeping rm2 . Pm 01119715020

    ReplyDelete
  68. ciri ciri "duit yang tiada tanda tangan" ? ke saya salah baca . XD

    ReplyDelete
  69. saya ada Rm2 bole whatssp saya 01140476785 rafie

    ReplyDelete
  70. Sye pn ad 1 keping rm2 yg mcm cik inginkan..
    Wasap sye 0179147886

    ReplyDelete
  71. saya ade rm2 seperti yang dimahukan..whatsapp saya 013-7673857 @ boley email saya naimsyamil1312@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Ciri-Ciri Adalah Duit Yang Tiada Tanda Tangan.

    ReplyDelete
  73. Sy ada rm2 can whatsapp me at 0168671515

    ReplyDelete
  74. i do have it . kindly pm me 0125850580

    ReplyDelete
  75. duit Rm 1 zaman perqng jepun ada lgi dgn duit rm2 ni apa2 wassap saya 01124323260

    ReplyDelete
  76. Saya ada 1 keping.
    PM 01136243939

    ReplyDelete
  77. Saya ada 1 keping.
    PM 01136243939

    ReplyDelete
  78. Saye ade sekeping ... memang cadang nak jual tapi takde pembeli sehingga sekarang .. kalau ade pape pertanyaan ... sila WhatsApp saye ... 0183714616 ( Amir )

    ReplyDelete
  79. Sye ade skeping nk jual tpi xtau dkt spe nk jual.. whatsapp 011-24230617 (fiera) perak

    ReplyDelete
  80. SAYA ADE KHAS DUIT RM2 UTK YANG NAK BELI. MURAH SAHAJA RM4.5k sekeping. NAK PM 0176341338 (RIZAL) Area sg besi.

    ReplyDelete
  81. I have a lot of rm 2 and giving out cheap do call Yuvan 0175151501

    ReplyDelete
  82. saya ada boleh call no 0192104366

    ReplyDelete
  83. Semua kena tipu dlm ni.. lagi ramai yg komen lagi kaya yg punya blog ni hhahahaha

    ReplyDelete
  84. saya saya saya , ada , 0123721531 , 5 ringgit pon ada 10 ringgit pon ada aisyah .

    ReplyDelete
  85. Sy ada Rm2ringgit 3 keping. Klu minat msg lah.

    ReplyDelete
  86. Saya ada duit rm2 lama tiada tanda sign dan rm5 lama cll kalau berminat 0133899007

    ReplyDelete
  87. Saya ada 4 keping. Sila call kalau berminat 0138765896

    ReplyDelete
  88. Saya ada duit rm5 lama sign aishah. Boleh berminat boleh ws saya 0104601467 nazirah. Tq

    ReplyDelete
  89. Saya ada boss pm/call/whatsapp saya 01110636004

    ReplyDelete
  90. Saya ada sekeping Rm2...call 0125994823

    ReplyDelete
  91. Penipu jer tu..aku melambak duit nie,kalau betul ape bukti nyer..

    ReplyDelete
  92. Ak pn ad duit tu..x pyah byar rm5,555 LA..Byr rm50 jer...siap poslaju lg

    ReplyDelete
  93. Sy pon ad .. yg rm2 2keping , rm50 dan rm10

    ReplyDelete
  94. Sy pon ad .. yg rm2 2keping , rm50 dan rm10

    ReplyDelete
  95. Sy pon ad .. yg rm2 2keping , rm50 dan rm10

    ReplyDelete
  96. I got RM 2 2 notes.
    1 start with by24....
    Another 1 start with dp83.....

    ReplyDelete
  97. Saya pun ada RM2 ..blh whatsapp saya 0174493472

    ReplyDelete
  98. Saya pun ada jugak, (rm 2) saya nak pakai duit ni. Nak buat insurant dengan rodtax. Serius buyer. 0174243772

    ReplyDelete
  99. Assalamualaikum.. saya ada sekeping duit mcm ni.. mmg berminat nak jual.. boleh hubungi saya di nombor 0194253944

    ReplyDelete
  100. Saya ada.. Duit syiling lama Dan duit kertas cap pisang Zaman jepun..pm klau berminat ..0128279780..whatsapp

    ReplyDelete
  101. Saya ada.. Duit syiling lama Dan duit kertas cap pisang Zaman jepun..pm klau berminat ..0128279780..whatsapp

    ReplyDelete
  102. saya ada dua keping...pm 0175543254..

    ReplyDelete
  103. saya ada dua keping...pm 0175543254..

    ReplyDelete
  104. Boleh lah call saya , saya pun urgent nak pakai duit , sya dduk area ampang/kl 012-6192011

    ReplyDelete
  105. Ade 5 keping..Nak whatsap 0123190164

    ReplyDelete
  106. Saya ada sekping,dan kebetulan sgt memerlukan duit untk kos persekolHan adik2 saya

    ReplyDelete
  107. Ini contact saya 0127482960@0167003739

    ReplyDelete
  108. call saya.. sya sedia menjual duit lama saya.. 01116672571

    ReplyDelete
  109. Saya ada 2 keping...boleh whatsapp saya +6011-2043 5666

    ReplyDelete
  110. Saya ada 2 keping...boleh whatsapp saya +6011-2043 5666

    ReplyDelete
  111. saya ada 12 keping zahrikhalid76@gmail.com

    ReplyDelete
  112. KORANG SEMUA KENA TIPU.... dia nak yg TIADA TANDATANGAN.... cuba cek korang punya adr tandatangan ke tidak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanda tangan ali abul hassan laa kat tepi .. bukan xde tandatangan

      Delete
  113. Sye pon ade Duit 2Rimggit Lame Dan Duit Seringgit Lame Yg 3A sye ade 11 keping

    ReplyDelete
  114. Sy pm ad Rm2 lma 2 kping n RM 100 aishah n xda tndtgn 3 kping bermnat blh emel sy syarz_ceeira93@yahoo.com

    ReplyDelete
  115. Saya ada sekeping duit RM2 seperti gambar yang tertera di atas. Pm 0174555075 Email: ghouseshahril@gmail.com

    ReplyDelete
  116. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  117. Saya ada not rm2 yg lama sebiji dalam gmbar 2 keping dan yang bertandatangan sekeping pm +60103861687 kalau nak beli. Duit syiling pun ada not rm10 yang lama dan rm1 yg lama.

    ReplyDelete
  118. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Typo pulak...sy ada 3 keping not Rm2...
      Tandangan mcm kat atas & tandangan kat tgh..

      Delete
  119. Assalamualaikum..sy khai dr serdang,sy ada sekeping RM2 lama..ni no sy 017-3323796

    ReplyDelete
  120. Saya ada. Blh whatsapp 0168232411

    ReplyDelete
  121. assalamualaikum.. saya ade sekeping RM2..wasap sye dan sye bgi pic.. no :0196891901 nama:ijan.. apa-ii contack my number.. terima kasih

    ReplyDelete
  122. assalamualaikum .. saya ada ciri2 duit rm2 yg awk cari .. boleh ws saya 0142088436

    ReplyDelete
  123. Assalamualaikum sye ade ciri2 duit RM2 yg awk ckp tu..kalau berminat call/whatsapp 01116291063

    ReplyDelete
  124. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  125. Assalamualaikum & salam sejahtera.
    Saya ada sekeping RM2.00 ni.
    Jika berminat boleh PM Saya :
    No H/P : 0173671396

    ReplyDelete
  126. Saya juga ada duit syiling RM0.50 terbelah tengah.
    Jika berminat juga boleh PM saya.
    No H/P : 0173671396 EG

    ReplyDelete
  127. Saya ada Lima keeping sign A...... Jika minat beli Sila WhatsApp01120017525

    ReplyDelete
  128. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  129. Ciri-ciri: duit yang tiada tanda tangan. Hmmm, musykil ni. Ada ka duit yang tiada tanda tangan?

    ReplyDelete
  130. Ciri-ciri: duit yang tiada tanda tangan. Hmmm, musykil ni. Ada ka duit yang tiada tanda tangan?

    ReplyDelete
  131. Saya ada duit rm2 lama =2 keping , rm5 lama 1keping dan rm1 lama 2 keping ,kalau nak boleh wassap saya 0125397804

    ReplyDelete
  132. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  133. sy ade sekeping tp sign nye kt tgh2..bole jual ker..klu nk whatapps 013-2790235.. beli la sape yg sudi ..mane tahu kot2 ade rezeki ank sy yg bakal lahir...

    ReplyDelete
  134. Ada ini !! Please call me up 01139988378

    ReplyDelete
  135. Asalam.sade ade 2 kping ap2 call me or wasapp 0169665428

    ReplyDelete
  136. Sye ade 2 keping,dan ade lagi satu ringgit lame kat 10 keping...so ape2 kol sye atau whatsapp sye 0163152513

    ReplyDelete
  137. sya ada 2 ringgit lamaa klau berminat boleh la pm whatsapp 0125190731

    ReplyDelete
  138. saya ada dua ringgit lama mcm nih.. kalau nak beli dari saya email saya.. naimqusairi@gmail.com

    ReplyDelete
  139. saya ada dua ringgit lama mcm nih.. kalau nak beli dari saya email saya.. naimqusairi@gmail.com

    ReplyDelete
  140. Saya pun ada rm2 mcm ni...sapa yang berminat boleh email saya terus amy.mystery@yahoo.com...harga bole runding...

    ReplyDelete
  141. Saya pun ada rm2 mcm ni...sapa yang berminat boleh email saya terus amy.mystery@yahoo.com...harga bole runding...

    ReplyDelete
  142. Sapa yg berminat dgn rm2 lama ni bole email saya amy.mystery@yahoo.com..harga bole runding..TQ

    ReplyDelete
  143. Saya ade rm2 lame... sila email muhdsharul96@gmail.com

    ReplyDelete
  144. Email struggleanakjalanan@yahoo.com..try nasib ada 2kpg lgi...up up up....

    ReplyDelete
  145. Wasap sye 0193595862, syw tgh cri buyer skrg

    ReplyDelete
  146. Saya pun ada tp bila tngok druang komen ada yg ckap kna yg xada sign pelik2 btol mna ada duit.. Xda sign lol -,- apa pun jikalau berminat pm saya Ws:01128073669

    ReplyDelete
  147. Saya pun ada duit mcm tu,klau nk betul bolehlh contact saya.....0139197388@01117902110

    ReplyDelete
  148. Sy ada duit ni siap sign aishah.. Tanpa kedut & lipatan. Sgt baru
    Whatsapps sy 01119950532 untuk gambarnya.

    ReplyDelete
  149. Sy ada duit ni siap sign aishah.. Tanpa kedut & lipatan. Sgt baru
    Whatsapps sy 01119950532 untuk gambarnya.

    ReplyDelete
  150. Saya ada.. pm whatsapp sya 0128848028

    ReplyDelete
  151. Saya ada sekeping duit rm2 lama whatsapp 01112675940

    ReplyDelete
  152. Saya ada rm2 ni tapi gabenor lain..boleh kaa?duit lama lain2 pun saya ada
    Whtapp² 0108874115

    ReplyDelete
  153. Saya ada rm2 ni tapi gabenor lain..boleh kaa?duit lama lain2 pun saya ada
    Whtapp² 0108874115

    ReplyDelete